panduan bermain forex.pdf

dirham itu apa dinar dirham investasi dinar dirham investment what is dinar dirham dinar dirham johor dinar dirham jogja dinar dirham jakarta jawara dinar dirham jual dinar dirham jurnal dinar dirham beli dinar dirham jakarta jual dinar dirham jakarta jual dinar dirham semarang. Anda semua perasan tak juga pada screenshot pengakuan Arai itu? Menjadi dalang, programmer caxton fx dollar exchange rate atau yang membuat security system untuk skim skim ponzi scammer ini semua. Mari kita baca apa yang diperkatakan oleh orang mengenai Encik Arai ini. Sekarang mari kita kenali siapa Najib Razali itu pula. Bapak dia siapa dalam company?

Setelah menipu berpuluh juta ringgit, dan rgcx itu hanya bertahan selama 6 bulan sahaja. Najib Razali (co-founder / partner). Seperti biasa professionalism hanya di air liur.

Sekarang mari kita lihat gambar kedua dimana gambar ini adalah dari August tahun 2012. Najib itu turut mengaku bahawa syarikat dan skim DinarCoin by DinarDirham itu adalah juga syarikatnya. Tiada document apa apa. Orang mulut manis ini, mmg dokument mereka ialah air liur, dari dulu kini dan selamanya. Itu anda semua kena membaca semua pembongkaran saya di m Dan saya akan berbalik kepada kisah Mr Charles ini pada part yang seterusnya didalam pembongkaran ini. Baca dari forum carigold di sini : /1YmWf6n, sila lihat gambar pertama pada post ini. Itu satu hal, pariah melayu 2 ekor ini, si Arai dan Najib itu yg juga konon professional ala pariah mereka itu hanya membuat penafian dan kisah dongeng untuk menutup penipuan mereka, buat muka seposen dan buat cerita dongeng. Sekarang anda hendak tahu kebenarannya? Yang lebih advance sedikit dan berpelajaran. Mereka ini adalah dari golongan orang orang.T, termasuklah seorang security engineer iaitu Encik. Saya juga difahamkan, yang dia juga adalah programmer untuk skim kutu ponzi yg dikenali sebagai " swisscash ".